Schoonheidsspecialiste / Beauty Salon Silvia Heijns

Tele'Way behandeling Alphen aan den Rijn

Heeft u zich altijd al geërgerd aan rode adertjes, pigmentvlekken of andere huidoneffenheden? Met Tele’way hebben wij de oplossing in slechts enkele minuten! Tele’way is een (nagenoeg) pijnloze behandeling met verbluffend en direct resultaat.


Dit is mogelijk door het gebruik van de wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency). Deze technologie wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden geschikt.


Door het onmiddelijke effect van de behandeling kunt u al met één bezoek aan onze schoonheidssalon verlost worden van die nare huidproblemen waar u al zo lang mee rond loopt. Geen enkele andere behandeling biedt dat vooruitzicht!


De voordelen van Tele’way


Succesvolle behandeling bij vele verschillende indicaties. De huid wordt langdurig verbeterd. De behandeling is kort, heeft direct resultaat en kent geen bijwerkingen. Tevens is de behandeling (nagenoeg) pijnloos.


De Tele’way behandeling is succesvol bij:   


Couperose en kleine (gesprongen) adertjes (tele’s), pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, fibromen, (steel) wratten, vetknobbeltjes, verwijdering van andere onregelmatigheden van de huid.

Voor   en  Na de Behandeling 

Tele'way Behandeling


Microdermabrasie  Duur: 60 min. €89,50.-


Wat doet microdermabrasie jouw huid;


Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.


Wat kun je behandelen met microdermabrasie,

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn:

  • fijne rimpels
  • onzuivere huiden
  • huidveroudering
  • oppervlakkige pigmentvlekken
  • acne littekens (vlekjes)
  • zonneschade
  • rokershuid
  • grove poriën
  • grove huidstructuur
  • futloze huid


Hoeveel behandelingen heb je nodig?


Dit is een beetje verschillend per persoon en leeftijd. Als we ouder worden gaat onze celdeling trager worden waardoor we dan ook meer behandelingen nodig hebben.


Microdermabrasie met : diamanten kopstukjes


Sinds deze herfst maken we gebruik van diamant  kopstukjes .

 

Dus geen kristallen meer! 


Deze kopstukjes zijn met een speciale lasertechniek gesneden en te gebruiken in diverse groottes. Ze verschillen in grofheid. In de behandeling beginnen we met een grover kopstukje die de dode huidcellenlaag onder vacuümdruk heel gecontroleerd kan afschaven. Daarna gebruiken we een fijner kopstukje die de huid heel mooi polijst. Dit is direct voelbaar, de huid voelt naderhand fluweelzacht. De diamanten kopstukjes zijn van hoge kwaliteit en kunnen zeer nauwkeurig peelen, zonder de huid te krassen of te snijden.

0172- 495223


Whatsapp:

06-39744685

Zuiderkeerkring 239

2408 NX

Alphen aan den Rijn 

Hou de site en Facebook in de gaten..


 

 Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren moet  te worden afgezegd.

Bij geen of een te late afzegging zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening brengen.

Informatie behandelafspraak maken

 
 
 
 
 
 

* verplichte velden

Alphen aan den Rijn

Onze openingstijden

maandag

9:00–18:00

dinsdag

9:00–18:00

woensdag

9:00–18:00

donderdag

9:00–18:00

vrijdag

9:00–18:00

zaterdag

9:00–18:00

zondag

gesloten